Gastenboek

Hier kunt u wat schrijven in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
63 berichten.
Lucie Luimes Lucie Luimes uit Amstenrade heeft geschreven op 31 mei 2020 om 23:41
Marcel ik ken je van jouw geweldige muziek en de meer dan prachtige, vrolijke schilderijen! Heel veel succes!
Robert verhoekx Robert verhoekx uit Tilburg heeft geschreven op 31 mei 2020 om 22:32
Nou ik wist dat Marcel een Nederlands zangtalent uit Tilburg was en later ook internationaal, met name Amerika. Hij wist ze echt te raken maar ook op het doek laat hij zijn creatieve kant zien. Respect voor zijn werken en inspiratie. De kleuren komen als zijn zang vroeger uit zijn hart. RESPECT voor je talenten, groetjes, Robert Verhoekx .
Erwin Schellekens Erwin Schellekens uit ‘s-Hertogenbosch heeft geschreven op 29 mei 2020 om 20:34
Marcel en ik kennen elkaar al lang. Heel lang! Als familie hebben we op jonge leeftijd veel met elkaar opgetrokken. Vaak in het weekend of een vakantie! En natuurlijk erg veel plezier gehad! En ook toen al viel mij bij Marcel zijn creativiteit erg op. Het is dan ook voor mij geen verrassing dat hij met het zingen, schilderen en schrijven veel mensen heeft kunnen verblijden. Ook ik en mijn vrouw Desiree voelen ons supertrots dat wij abstract werk van Marcel aan de muur hebben! Elke morgen wakker worden en genieten van een fantastisch schilderij. Ideaal om de dag goed te beginnen. Voor ons is Marcel een geweldig artiest/kunstenaar. En bovendien een goeie vent met een groot hart op de juiste plaats!
Olja van Helvoirt Olja van Helvoirt uit Tilburg heeft geschreven op 29 mei 2020 om 16:05
Ik ken deze creatieve duizendpoot al een kleine dertig jaar en kan vol trots vertellen dat ik binnenkort een van zijn werken aan mijn muur mag hangen! Zijn bont kleurgebruik is wat mij zeer aanspreekt en ondanks Marcel zelf een bepaalde rust uitstraalt in zijn leven als ex-zanger, schrijver, dichter en kunstenaar is zijn leventje bewogen tot turbulent. Bedankt Marcel heel erg blij met mijn doek van jouw hand en wens je nog veel succes! Groetjes Olja..!!
Ron van den Burg Ron van den Burg uit Oosterhout heeft geschreven op 29 mei 2020 om 14:47
Marcel we kennen elkaar al heel lang denk 35 a 40 jaar Hebben veel meegemaakt samen en veel streken uitgehaald . En ben blij met de 2 schilderijen die bij ons in thuis hangen. Zeker die speciaal gemaakt is voor en droevige gebeurtnis in mijn leven nog veel dank daarvoor. Je werk ziet er nog steeds super uit. Je gedichtenbundels zijn ook om niet te vergeten, zeer indruk wekkend. Heb ook een aantal cd's die ik nog regelmatig afspeel. Nog heel veel succes in je verdere carrière maar dat komt zeker goed Gr Ron en Annette.
Ad Spaninks Ad Spaninks uit Tilburg heeft geschreven op 29 mei 2020 om 14:07
Marcel, we hebben elkaar leren kennen toen onze biljartclub bij jou ouders in het café een nieuwe thuisbasis had gekregen. Op het moment dat jij begon met je schilderen vroeg je mij hoe je doeken op kon spannen. We hebben toen samen een aantal doeken gemaakt waarop jij je eerste schilderijen vorm gaf. Je hebt heel veel mooie werken gemaakt, ga zo door. Je bent ook een fijne kerel, was altijd prettig om met jou in gesprek te zijn.
Herald Vermeulen Herald Vermeulen uit Vlissingen heeft geschreven op 29 mei 2020 om 13:57
Het schilderij wat van je hangt bij mij is vooral een vrolijk gevoel gevend schilderij door de kleurencombinaties en verwacht eerlijk gezegd dat er in de toekomst heus wel weer nieuwe Elisens gemaakt zullen worden want why waist a good talent
De proost hans De proost hans uit Belgie heeft geschreven op 29 mei 2020 om 12:51
Ik heb enkel schilderijen van Marcel in mijn woning hangen, waar onder één opmaat geschilderde 3 luik. Maar wat eigenlijk nog leuker is, de mens achter de schilderijen. Tof om Marcel te leren kennen.
Viola Holt Viola Holt uit Muiderberg heeft geschreven op 29 mei 2020 om 11:15
Blij dat het goed met je gaat. Je werken getuigen van inzicht kleurgebruik en talent. Je hebt al veel bereikt en een indrukwekkende lijst van beroemdheden die je werken kochten..Chapeau!
Hilda Spruit Hilda Spruit uit Zoetermeer heeft geschreven op 28 mei 2020 om 20:49
Marcel schilderde ooit een schitterend kunstwerk bij een van mijn gedichten dat over duiken ging en dat, samen met Marcels kunstwerk, in het maandblad 'Duiken' is geplaatst. Ben daar nog steeds heel trots op! Enne psstt, Marcel kan ook heel mooi schrijven.
Nicole Verhelst Nicole Verhelst uit Trieste Italie heeft geschreven op 28 mei 2020 om 10:48
Complimenten voor de mooie web-site Marcel! Goed gedaan!! Vanuit Italie wens ik je veel succes! Ik ben nog steeds heel erg blij met de twee eye-catchers die bij mij thuis aan de wand hangen!! Ze geven het huis echt een kleurtje! Ciaooooo!!
Cindy Cindy uit Vlijmen heeft geschreven op 28 mei 2020 om 08:29
Trots op jou Marcel. Ga zo door. Mooie website. Xx cindy
Ben Kuis Ben Kuis uit Tilburg heeft geschreven op 28 mei 2020 om 06:31
Marcel is een artiest pur sang. Maar buiten dat een geweldige man. Nooit maar dan ook nooit vergeet ik wat hij voor mijn heeft gedaan. Artist no 1
Albert Jan de Graaf Albert Jan de Graaf uit Son en Breugel heeft geschreven op 27 mei 2020 om 23:40
Ook ik ben in het bezit van een geweldig abstract schilderij "Chocolate" van Marcel. Het is het pronkstuk in mijn huiskamer. Voor mij erg bijzonder omdat ik Marcel al 19 jaar persoonlijk ken en een enorm respect voor hem heb. Hij blijft artistiek vernieuwend bezig. Lieve Vriend, ik wens je enorm veel succes met je schrijvers carrière en met deze mooie website welke geheel in jou "eigenwijze" stijl is geschapen. Cheerio Maat!!!
Simone Vandenplas Simone Vandenplas heeft geschreven op 27 mei 2020 om 23:13
Lieve Marcel Wat een mooie site, en jeetje al zoveel schilderijen gemaakt, de ene nog leuker en mooier dan de ander. Ik voel me toch bevoorrecht en trots dat jij mij ooit een Elisen schilderij in mijn huis heb laten komen. Bijna 12 jaar geleden en elke dag mag ik er naar kijken en van genieten...een pronkstuk in mijn leven. Dank je wel lieve Marcel en ik wens jou nog heellll veelll mooie schilderijen toe waarmee je mensen blij en gelukkig maakt:))) liefs van Simone...tha FoXZuni:) groetjes aan Joke...steun en toeverlaat...XXX
Marc Daniels Marc Daniels uit Tilburg heeft geschreven op 27 mei 2020 om 22:09
Mooie kunstwerken, the Elisen way... iets om trots op te zijn. Fijn dat je kleur kan geven aan het leven van je medemens. Keep up the good work!
Henry Snelders Henry Snelders uit Tilburg heeft geschreven op 27 mei 2020 om 20:19
Ik ben de trotse eigenaar van een prachtig schilderij van Marcel. Voor mij erg bijzonder omdat ik enorm respect voor hem heb. Dit omdat hij zichzelf al meerdere keren in zijn leven vernieuwde en een totaal andere richting in sloeg en daar ook succesvol in is. Heel veel succes met je nieuwe website
Ben Cramer Ben Cramer uit Baarn heeft geschreven op 27 mei 2020 om 18:37
Trots zijn wij hier in Baarn op ons Elisen- doek aan de muur. En ook op de dichtbundels die we mochten ontvangen. Emotie verbindt 🌷 Succes Marcel!! Groet, Ben Cramer.
Adrienne Adrienne uit Hoogerheide heeft geschreven op 27 mei 2020 om 16:00
Ik ben zeer blij met het geweldig mooie 3luik van bloemen dat Marcel heeft gemaakt, een sieraad in onze huiskamer👍
Jolande Jolande uit Tilburg heeft geschreven op 27 mei 2020 om 15:35
Ik mag me ook aansluiten bij de bezitters van een geweldig bloemen schilderij . Ook je site is mooi geworden.