Gastenboek

Hier kunt u wat schrijven in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
63 berichten.
Marissa van den Boogaard Marissa van den Boogaard uit bergen op zoom heeft geschreven op 6 juni 2020 om 08:17
Mijn man en ik mogen ons nu ook eigenaren noemen van een echte Elisen. Bij de ontmoeting(en) veel gelachen en veel mooie verhalen gehoord. Dus buiten dat het een awesome schilderij is, heeft het zo ook een hele positieve betekenis! :D
Anja Rath - Van Zele Anja Rath - Van Zele uit Woensdrecht heeft geschreven op 4 juni 2020 om 19:37
Kleurrijk, warm, humoristisch soms een tikkeltje ondeugend, inspirerend dit typeert Marcel. Niet als persoon maar ook zijn werken. Ik heb er een paar in de huiskamer hangen. Ze trekken meteen de aandacht en zijn altijd aanleiding voor een mooi gesprek. Een Elisen blijft verrassen ook al ken je hem al jaren!
Carla Veeke - Schellekens Carla Veeke - Schellekens uit Oisterwijk heeft geschreven op 3 juni 2020 om 19:54
Hoi Marcel. Hoe veelzijdig jij bent, heb je al lang bewezen. Je abstracte schilderijen zijn top 👌. Ga vooral door met het benutten van je creativiteit. Dat is waar jij voor staat. Heel veel succes 😘.
Inge Inge uit Essen heeft geschreven op 2 juni 2020 om 13:20
Sinds kort de trotse eigenaar van een echte Elisen! Zo blij mee! Een mooi schilderij gemaakt door een mooi mens met het hart op de juiste plaats.
Henk Wieman Henk Wieman uit IJsselstein heeft geschreven op 2 juni 2020 om 11:35
De schilderijen van Marcel zag ik voor het eerst hangen in het huis van Lulu Wang. Zij spraken mij direct aan. Lulu stelde voor om deze schilderijen te gebruiken voor een filmpje op YouTube. Het filmpje werd een samenwerking van; Lulu Wang / tekst en stem, Marcel Elissen / schilderijen, en Henk Wieman / componist – pianist. De titel van dit filmpje is ‘’Wilde Rozen en Sunrise’’ – Episode 1 Later heb ik Marcel ontmoet tijdens een concert in het Fulco Theater in IJsselstein waar ik een concert gaf ter gelegenheid van de première van mijn Cd ‘’Sunrise” Als gast verwelkomde ik die avond Lulu Wang die een gastoptrede verzorgde en het eerste exemplaar van Sunrise in ontvangst nam. Vooraf werden we alle drie geïnterviewd over onze speciale samenwerking. Inmiddels is dit alweer 10 jaar geleden en ik zie op de site van Marcel nieuwe schilderijen waarbij je kunt zien dat hij de laatste10 jaar een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zeer herkenbaar Marcel Elisen. Echt geweldig! Henk Wieman
Ed Hooijmans Ed Hooijmans uit Well (L) heeft geschreven op 2 juni 2020 om 10:06
Marcel leerde ik in de jaren 90 kennen omdat hij actief was in de muziek. Hij had een goede verzorgde uitstraling en een goede stem. Na een tijd elkaar uit het oog verloren te zijn, zag ik tot mijn verbazing dat Marcel naast een goede stem, ook nog beschikt over een ander geweldig talent. Hij maakt bijzonder mooie schilderijen waardoor werken van hem al bij een groot aantal bekende Nederlanders, maar ook buiten Nederland, aan de muur hangen. Met zijn talent kan hij nog een 'grote' kunstenaar gaan worden. Heel veel succes Marcel
Monique van der Sanden Monique van der Sanden uit 's Gravendeel heeft geschreven op 2 juni 2020 om 09:42
Marcel....in de eerste plaats een groot dierenliefhebber, daarmee won hij mijn hart. Vervolgens draagt hij zijn lieve vrouw Joke op handen en daarmee kan je bij mij als mens helemaal niet meer stuk en jawel...hij is kunstenaar. Daar heb ik veel respect voor mits ze niet aan het subsidie-infuus hangen en onze vriend Marcel heeft dan ook geen infuus nodig; hij verdiend zijn centen met zijn eigen werk, Dat is heel wat waard. Marcel, chapeau en ga door met wat je doet.
Meike Klarenbeek Meike Klarenbeek uit Bilthoven heeft geschreven op 2 juni 2020 om 06:48
Naast de eettafel in ons nieuwe huis hangt een prachtige Elisen. Dat geeft gelijk veel sfeer, we zijn er heel blij mee!
Els Damen Els Damen uit TILBURG heeft geschreven op 2 juni 2020 om 06:34
Ik heb met Marcel gezongen hij heeft een gouden stem maar ook gouden handen zoals je ziet aan zijn schilderijen
Roger Raes Roger Raes uit Brunssum heeft geschreven op 2 juni 2020 om 01:04
In januari 2020 leerde ik Marcel kennen. Hij was gecharmeerd van onze Italiaanse stropdassen en wij konden zijn kunst niet weerstaan. Goeie match!! Op een mooie zondagmiddag werden we hartelijk ontvangen door Marcel en Joke en keerden we uiteindelijk huiswaarts met onze 'Madonna met kind'. In maart herhaalden we het nog een keer en werden we eigenaar van 'Dierenvriend'. De kunstwerken vervelen nooit, ik word steeds weer verrast door een detail.
Frank Adriaansen Frank Adriaansen uit Tilburg heeft geschreven op 1 juni 2020 om 20:57
Marcel Elisen is een echte jeugdvriend van mij vanaf de lagere schoolperiode die altijd al een liefde had voor zang, rock n roll, vooral Elvis. Kan ik mij nog zeer goed herinneren dat tekenen hem toen ook al makkelijk af ging, een super kerel altijd veel plezier mee gehad!!
Gracy Faes Gracy Faes uit Hoboken Antwerpen heeft geschreven op 1 juni 2020 om 20:52
Marcel heeft zoveel talent en wat een mooie schilderijen. Echt een man met een gouden hart. Zijn zeer blij dat wij hem kennen. Topper.
Bart Schuermans Bart Schuermans uit Tilburg heeft geschreven op 1 juni 2020 om 19:54
Niet alleen een gouden strot maar ook een gouden talent voor schilderen. Marcel Elisen, een groot man door gewoon klein te blijven! Topper.
Jody Pijper Jody Pijper uit Essen heeft geschreven op 1 juni 2020 om 19:40
Ik heb een prachtig schilderij van Marcel in ons huis hangen..... Ben er heel trots op!!! Ik wordt er altijd blij van als ik er naar kijk..... X Jody
Annemarie en Willem Annemarie en Willem uit Zoetermeer heeft geschreven op 1 juni 2020 om 19:35
In onze relaxhoek bij ons op kantoor enkele boekwerken waar onder gedichtenbundels en kunsboeken. In het cd rek een boel cd's van Marcel en bij ons thuis 2 prachtige werken aan de muur van hem. Joke en Marcel zijn 2 hele lieve bijzondere mensen. Het is fijn om ze dicht bij te hebben. Onze liefdevolle groeten aan jullie samen.
Niels Jooren Niels Jooren uit Roosendaal heeft geschreven op 1 juni 2020 om 19:21
Bijzonder hoe een werk van Marcel de ruimte verandert waar het hangt. Het trekt gelijk je aandacht door de kleuren, de voorstelling en de manier van het aanbrengen van de verf. In mijn wachtkamer is het dan ook vaak het onderwerp van gesprek.
Aukje de Vries Aukje de Vries uit Middelburg heeft geschreven op 1 juni 2020 om 18:12
Altijd weer een genot om naar zijn werk te kijken.. steeds een verrassing..humor en kleur!!
Marijke Netten Marijke Netten uit Tilburg heeft geschreven op 1 juni 2020 om 17:47
Zoww..... wat indrukwekkend Marcel 👌
Brenda Warmels Brenda Warmels uit Groningen heeft geschreven op 1 juni 2020 om 14:07
Prachtige Elisen schilderijen heb ik aan mijn muren hangen! Door een leuke samenwerking met Marcel, die uniek is, heb ik het geluk dat er in mijn huis meer dan 1 schilderij van hem hangt.
Sophie van Eekelen Sophie van Eekelen uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 1 juni 2020 om 10:06
Ik ken Marcel van zijn schilderijen en heb er dan ook een paar aan de muur hangen. Er is zelfs 1 schilderij speciaal voor mijn man en mij gemaakt door Marcel. Ook heb ik een aantal cd's van Marcel.